Permanent hårfjerning

Slip for uønsket hår

Permanent hårfjerning

Er du træt af øget eller uønsket hårvækst? eller er du bare generelt træt af at barbere dig og træt af røde knopper?
Med en hårfjerning laser kan du reducere og tilmed stoppe væksten af hår i nogle områder. Ved brug af en laser til hårfjerning, anvender man en teknologi som kaldes IPL (Itense Pulsed Light). 

IPL-laseren fungerer ved, at den sender nogle lysstråler gennem huden, og hårstrået som er under huden, vil dermed absorberer laserens lysstråler og derefter begynde at gå i dvale. Nogle hår vil tilmed forsvinde helt.
Laserteknologien er blevet brugt til kosmetiske formål siden år 1995, og sidenhen er der kommet smartere lasermaskiner til som er bedre end nogensinde før.

Det er en super god løsning hvis man er blevet træt at barbere sig eller at blive vokset, og ligeledes har begge dele også nogle ulemper og gener som det fører med sig. Herunder røde knopper og indgroede hår. Derfor er laserteknologien enormt effektiv for alle, som ønsker at stoppe den uønskede hårvækst. Den sparer dig samtidig også for tid, og penge på længere sigt. Udover dette, så hjælper den også faktisk med at fjerne indgroede hår og røde knopper, som mange kan opleve ved de andre metoder inde for hårfjerning.

Permanent hårfjerning er både til mænd og kvinder. Det frarådes gravide og ammende kvinder at få lavet permanent hårfjerning med laser.

Permanent hårfjerning ben

Permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning pris kan være meget forskelligt, fra klinik til klinik. Dog kan det føles relativt dyrt for nogle, men i sidste ende kan det jo så virkelig betale sig, kan man sige. Det er også meget forskelligt hvilke maskiner der anvendes til formålet, da der hele tiden udvikles nye og smartere lasere til permanent hårfjerning.

Er der nogle bivirkninger?

PL-laser metoden er ganske ufarlig og har egentlig ikke nogle bivirkninger som sådan, i hvert fald ikke nogle alvorlige eller langvarige bivirkninger. Der vil i forbindelse med permanent hårfjerning naturligvis kunne opstå noget rødme og en mild hævelse hos nogle mennesker. Det varer typisk i et par timer efter behandlingen er overstået, men forsvinder derefter igen.

I meget sjældne tilfælde kan nogle mennesker opleve, at få små vabler på det behandlede område. Det afhænger alt sammen af hudtype, klinik og det udstyr som anvendes. Da der findes rigtig mange lasermaskiner i dag, så anbefales det, at man vælger en klinik med udstyr af høj kvalitet.

Virker det?

Ganske enkelt, ja. Det er en enormt effektiv metode til at reducere uønsket hårvækst. Det er forskelligt fra hår- og hudtype, hvor mange behandlinger der skal til for at opnå det ønskede resultat. Mange kan allerede efter første behandling se en stor forskel, da hårene vokser langsommere, og finere ud, ligeledes vil der være områder hvor der slet ikke vokser hår ud mere. Men man dog skal være indstillet på, at der ikke kun skal en enkelt behandling til at opnå det fulde og mest effektive resultat. Din behandler vil sammen med dig vurderer dette, og i løbet af første eller nogle få behandlinger, står det mere klart til, hvor mange behandler du samlet set skal have for at opnå det mest effektive og vedvarende resultat.

– når man barberer sine hår væk, så kan det faktisk medføre en øgning af hårvæksten. Det kan nemlig gøre, at det enkelte hårstrå som bliver barberet væk, det kommer ud som to hår i stedet for det ene som blev barberet væk. Ved barbering kan der hos mange mennesker også opstå røde knopper, som kan være føles meget irritabelt, især i sommerperioder hvor man normalt ville barbere sig noget oftere og hvor man er i vandet.

– når man bruger voksmetoden til at fjerne de uønskede hår, så risikerer man oftest at få en del indgroede hår, specielt hvis man ikke er opmærksom på, at huske at bruge scrub. Det kan føles irritabelt og det kan tilmed gøre ondt.

Alle de ovenstående gener ved de andre metoder, dem slipper du ganske enkelt for ved at få permanent laserbehandling, og så sparer du endda penge på længere sigt, på ikke at købe skrabere eller voksstrips hele tiden. Det er en relativ hurtig og simpel laserbehandling, som ikke gør ondt. 

Permanent hårfjerning

Kan man få permanent hårfjerning overalt på kroppen?

Ja, det kan man uden problemer. Mange kvinder vil oftest også gerne have lavet laserbehandling ved bikiniområdet, og man kan altså sagtens få den permanente løsning til dette formål og overalt på kroppen, hvis det er det man ønsker.

Det er hverken mere eller mindre farligt at få foretaget en permanent laserbehandling til hår på følsomme områder.