Fedtfrysning

Fedtfrysning

Har du nogle fedtdepoter som du gerne vil slippe af med? Og har du ikke motivationen eller overskuddet til at den motion eller anvende den kostplan som ellers normalt ville være nødvendig? Så kan fedtfrysning være den helt perfekte løsning for dig! Du behøver derfor ikke at smide dine yndlingsbukser eller yndlingstrøje ud, som du ikke kan passe længere, fordi du måske har taget lidt på.

Mange mennesker oplever, de ikke har kontrol over hvor de taber sig, når de dyrker motion. Især kvinder oplever, at de oftest taber sig på baller eller barm først. Derfor er en fedtfrysning supersmart, da du selv vælger, hvor på kroppen du ønsker at tabe dig.

Hvor stammer fedtfrysning fra?

Fedtfrysning er en forholdsvis ny teknologi. Med det menes der, at den blev udviklet tilbage i 2005 af læger og forskere fra Harvard University. Men er i dag gået hen og blevet mere almindelig, da den anvendes af flere og flere mennesker. Fedtfrysning er nemlig nu blevet en meget populær behandlingsmetode til mennesker, som ønsker at reducere fedtmængden med hjælp fra professionelle behandlere. I modsætning til andre klassiske fedtreduktions indgreb, så kræver en fedtfrysning ikke kirurgi, som det ellers ville med fx fedtsugningsbehandlingsmetoden, og derfor er fedtfrysning også den mest skånsomme behandlingsmetode til reduktion af fedtceller. Det er en ufarlig og samtidig smertefri metode, som også giver gode og permanente resultater. Vi anbefaler klart denne metode og vi vil hjertens gerne hjælpe dig på vej mod din drømmekrop!

Hvad er fedtfrysning?

Med fedtfrysning, kan du give dig selv og din krop en hjælpende hånd.
Det er en teknologi som anvendes indenfor en fedtreducerende behandling, og som er blevet mere og mere populær blandt befolkningen i dag. Fedtfrysning er en behandlingsmetode som foregår med det der kaldes ‘Coolsculpting-teknikken’. Det er en ikke-kirurgisk behandling, som er med til at reducere mængden af fedtceller ved at nedkøle fedtet, deraf navnet ‘Coolsculpting’.

Når denne metode anvendes, så vil nedbrydningen af fedtcellerne ske over flere uger, og man opnår derfor ikke et resultat med det samme.

Det er vigtigt at vide, når man vælger denne form for behandling, at det fulde resultat bedst kan ses efter cirka 2-3 måneder, så det er vigtigt at have tålmodighed. Sagt med andre ord – et frø bliver ikke til en blomst på én dag. Se på dig selv som en blomst og hav troen på, at du blomstrer fint over tid 😉

Hvordan foregår fedtfrysning?


Vi vil gerne rådgive dig bedst muligt, inden du påbegynder en fedtreducerende behandling og derfor sætter vi dig gerne helt ind processen, så du ved lige præcis hvad du går ind til. Vi vil prøve bedst muligt at besvare alle dine spørgsmål på forhånd, så du er så godt klædt på som overhovedet muligt.

Fedtfrysning fungerer ved, at man anvender en særlig applikator til dette formål. Denne applikator er med til at fryse fedtcellerne ned til -8 grader i et givent område, alt efter hvad du ønsker, mere eller mindre.

Denne her køle-energi som applikatoren sender gennem kroppen gør, at når fedtcellerne når ned til denne temperatur på -8, så vil dine fedtceller begynde at krystallisere. Forstået på en anden måde, så vil dine fedtceller ikke overleve med denne temperatur og det resulterer i, at de går hen og dør og dermed ikke kommer igen.

Når der er gået 8-12 uger, så kan du forvente en reduktion af fedtcellerne på op til 25% i det behandlede område.

I hvilke områder kan man få fedtfrysning?

Du kan få fedtfrysning i følgende områder:

– halsen / dobbelthage
– maven (øvre og nedre)
– hofteområdet
– overarme
– flankerne (øverste del af lænden – også kaldet sidedeller)
– BH-dellen
– ydre og inderlår
– mandebryster
– knæ
– under ballerne

I modsætning til fedtsugning, så er der ved denne fedtreducerende behandling ikke nogen helingsperiode. Det betyder, at du derfor trygt og roligt tage videre på arbejde, eller andet hvis du skal noget efter behandlingen.

Ved kirurgiske indgreb ville du typisk være nødsaget til at skulle slappe i et par dage, for netop at dæmpe hævelsen, sikre at såret heler som det skal, og være mere eller mindre fri for smerter.

Fedtfrysning

Virker fedtfrysning?

Det samme spørgsmål, som ofte går igen og igen – virker fedtfrysning? og det kan vi nemlig godt forstå. Det er trods alt et super godt og også et enormt relevant spørgsmål. Så vi er glade for at i spørger, og vi er endnu gladere for at kunne svare – ja, det virker!

Men i modsætning til en fedtsugning, så skal man have lidt mere tålmodig med denne form for behandlingsmetode, da den ikke viser resultater med det samme efter behandlingen er gennemført. Resultaterne viser sig derimod efter 8-12 uger, hvor du vil kunne opleve en reduktion af dine fedtceller på op til 25% i det behandlede område.

Dog er der som tidligere nævnt i modsætning til fedtsugning heller ikke en helingsperiode, så du vil trygt kunne tage videre til hvad end du har af aftaler efter behandlingen.

Det er videnskabeligt bevist, at kulde har lige netop den effekt på kroppen, at den simpelthen ødelægger dine fedtdepoter. Kulde har nemlig en særlig effekt på fedtceller, og man kan derfor ved hjælp af fedtfrysningsmetoden påvirke det specifikke område hvor man ønsker en fedtreduktion. Dog er det en kontrolleret kulde, som derfor ikke har en skadelig effekt på huden eller kroppen. Du undgår derfor frostskader når dine fedtceller skal nedbrydes.

Allerede efter første behandling vil du kunne se resultater efter de 8-12 uger er gået, og måske behøver du endda slet ikke mere. Men hvis du derimod stadig ønsker en ny behandling, så er der naturligvis også mulighed for, at behandlingen kan gentages, hvis du ønsker en yderligere reduktion af fedtcellerne det samme sted.

Fedtfrysning bivirkninger

Fedtfrysning er en ganske ufarlig behandlingsmetode, som i modsætning til de kirurgiske behandlinger ikke har de samme bivirkninger, og heller ikke mén for livet. Du kan opleve meget få bivirkninger ved fedtfrysning, men de forsvinder så også efter ganske kort tid. Lige efter en behandling, kan det fx være at du oplever det behandlede område som følelsesløst, ligesom kroppen også kan hæve en smule. Dette er ganske ufarligt, og meget normalt efter at det område som er blevet behandlet, har været frosset ned til -8 grader. Dette vil foretage sig ganske kort tid efter, typisk i løbet af få minutter og i meget sjældne tilfælde et par timer. 2-5 dage efter en behandling, vil andre bivirkninger som behandlingen kunne have medført, som regel aftage. Det kan være bivirkninger i form af blå mærker, lettere ømhed, mindre hævelse og i sjældne tilfælde følelsesløshed. Dette kan variere fra person til person. Efter dette bør der ikke være nogle fortsatte bivirkninger. Og i givet fald at der skulle være det, så er det ikke nogle bivirkninger som vil være til gene for dig eller din hverdag, da det som tidligere nævnt altså er den absolut mest skånsomme metode til behandling af fedtreduktion.
Fedtfrysning

Vær opmærksom på følgende

Du skal være opmærksom på, at hvis du lider af eller har nogle af de nedenstående sygdomme, så kan du ikke få en behandling.

Du kan ikke få fedtfrysning:
– hvis du tager blodfortyndende medicin
– hvis du har diabetes (ukontrolleret)
– hvis du er meget overvægtig
– hvis du har pacemaker
– hvis du har nedsat nyrefunktion
– hvis du er gravid eller ammer
– hvis du har en leversygdom

Har du andre sygdomme som ikke er nævnt her, så bør du stadig notere det til konsultationen. Er du i tvivl om noget som helst, så kan du også snakke med din skønhedsklinik og få afklaret dit problem og få svar på de spørgsmål du skulle sidde inde med.

Vi håber, at vi har besvaret alle de spørgsmål, som gør at du kan starte trygt i et behandlingsforløb. Og selvfølgelig, at vi kan bidrage til at du får en god og mere afslappet oplevelse, hvis du ikke har prøvet en fedtfrysning før.