Em-Sculpt

Få større muskler uden at bevæge dig

Em-sculpt / bodysculpt

Har du et ønske om en mere tonet krop, på baller, mave eller for eksempel dine lår? Hvis du ikke har tid eller overskud til den fornødne træning som der normalt skal til for at opnå et hurtigt resultat, så er der stadig mulighed for at få dit ønske opfyldt ved hjælp af em-sculpt, også kaldet bodysculpting.

Hvad er EM-SCULPT?
Em-sculpt er en fedtreducerende behandling, som hjælper dig med at reducere dine fedtceller samtidig med at den øger muskelmassen, så du opnår et mere tonet look. 

Applikatorens energi øger muskelmassen samtidig med at den forbrænder fedtvævet.

Em-sculpt er en teknologi, som bruger HIFEM (High-Intensity Focused Electromagnetic).

Applikatoren går ind og opbygger musklerne, mens den også reducerer fedtet og er derfor enormt effektiv for de som ikke kun vil reducere fedtet, men også opnå ønsket om den lidt mere tonede krop.

Denne teknologi er naturligvis klinisk dokumenteret og den første em-sculpt maskine kom til i USA i starten af 2019. Den blev hurtigt meget populær, især blandt mange kendisser.

Sidenhen er teknologien kommet til Danmark, og er nu også begyndt at blive populær blandt mange mennesker, som ønsker hjælp til muskeltoningen.

Virker det?

Ja, det virker. Men for at opnå den maksimale effekt på væv og muskler, så går der cirka en måned før det endelige resultat kan ses.
Hvis du ønsker at holde det vedlige, så anbefales det, at du gentager em-sculpt et år efter endt behandling, og hvis muligt, så én gang årligt generelt.

Det er dog også vigtigt at være opmærksom på, at du efter en emsculpt- behandling fortsætter med en sund livsstil, hvis du vil have en vedvarende effekt af din muskeltoning.

Hvordan foregår det?

Måden det helt præcist fungerer på er, at Em-sculpt ved hjælp af en applikator seder nogle impulser ind i kroppen, herunder muskulaturen.

Dette får musklerne til at trække sig sammen, og ved at få musklerne til at trække sig sammen på den måde, så vil sammentrækninger også medføre en stimulation af muskelvækst samt en reduktion af fedtvævet der ligger i det givne område, som du ønsker at få behandlet.

Som mange andre skønhedsbehandlinger, så vil du være nødsaget til at at møde ind til en konsultation, herunder en forundersøgelse, hvor en og/eller flere specialister vil tage en snak med dig og derefter vurdere om du er egnet til en behandling.

Det er nemlig ikke alle som kan få denne form for behandling, da den egner sig bedst til mennesker som er forholdsvis slanke i forvejen, og som måske bare har svært ved at opnå den ønskede toning af kroppen selv.

Derfor er det et super godt supplement til disse mennesker, som ønsker mere muskelmasse.

Du må ikke have metalgenstande på dig, når du er under behandling, men dette vil din behandler også snakke med dig om, så du kan forberede dig inden i starter på em-sculpt / bodysculpting.

Selve behandlingen

Hvis du gerne vil opnå den maksimale effekt af din behandling, så anbefales det, at du bliver behandlet minimum to gange om ugen, i to uger. Din behandler vil vurdere hvor mange behandler du cirka skal have.

Applikatoren som bruges til behandlingen, den vil blive placeret på din krop, der hvor toningen ønskes. Til at starte med, så er energien som sendes igennem kroppen naturligvis lav, så i starter mildt ud og undgår at det påføre dig nogle smerter, for det er meget forskelligt fra person til person og også alt afhængigt af hvor slank man i forvejen er. Langsomt øges energien, indtil det er på et niveau hvor det ikke føles ubehageligt for dig, men hvor den stadig kan give en ønsket effekt af den fedtreducerende behandling.

Gør det ondt?

De sammentrækninger som du vil opleve i musklerne, det svarer til cirka 20.000 mavebøjninger, hvis det fx er maven du bliver behandlet på. Dermed vil du også opleve, at du dagen efter er øm, nøjagtig som hvis du har været til træning.

Smerten kan være individuel fra person til person, men det er ikke direkte smertefuldt, da man som tidligere nævnt, starter mildt ud med en lav energi og derefter langsomt øger energiniveauet indtil du selv synes det begynder at være rigeligt. Så fordi du selv mærker efter, gør det netop også behandlingen næsten smertefrit for dig.

For hver behandling som du får, så vil du også opleve at du kan håndtere mere i forhold til forrige behandling. Du vil nemlig opleve for hver behandling, at energiniveauet som føres igennem applikatoren, kan øges. Det sker netop fordi, at musklerne bliver stærkere og stærkere for hver behandling der gentages, da det jo er en slags træning for dine muskler, som er langt kraftigere end en normal træning.

Em-sculpt. Behandling af baller og mave.

Er der nogle bivirkninger?

 

Under selve em-sculpt behandlingen, så kan man måske mærke lidt ubehag, da muskelsammentrækninger sker på et niveau som ikke engang træning kan gøre, så derfor kan du selvfølgelig godt mærke lidt muskelømhed efter behandlingen, men det går også over igen ganske kort tid efter, som regel i løbet af nogle få dage.

Behandlingen er ganske enkelt hverken farlig eller til stor gene for dig som ønsker en behandling.

Der kendes ingen andre bivirkninger ud over ømme muskler og træthed, som forsvinder relativt hurtigt igen.

Hvis du er gravid, har epilepsi eller bare har nogle former for metalimplantater i kroppen, så kan du ikke få en em-sculpt behandling.

Af samme årsag, skal alle smykker og metalgenstande som du har på dig, tages af inden behandlingen.