Professionel Fjernelse af tatovering

Ønsker du professionel fjernelse af tatovering? Tatoveringer bliver mere og mere normale. Faktisk har mere end 10% af alle borgere i Danmark en, eller flere, tatovering. Og selvom tatoveringer bringer meget personlig glæde, og kan hjælpe med at udtrykke både personlighed og stil, er det desværre ikke alle tatoveringer der er lige gode. Der findes mange eksempler på dårlige, eller uheldige, tatoveringer. Selve arbejdet kan være udført dårligt. Motivet du har fået lavet, kan have mistet din interesse. Og hvis du tidligere i livet har fået lavet en tatovering med ubehagelige undertoner, kan det være du fortryder den. Der er mange grunde til at søge hjælp til at fjerne din tatovering. Her kan du lære mere om processen bag.

Få fjernet din tatovering

I dagens Danmark vil du opleve, at den mest normale form for tatoveringsfjernelse, er en laserbehandling. Her vil din tatovør med specialudstyr destruere blækpigmenter i din krop. Derfra vil kroppen, som med andre døde celler og partikler, selv udskille disse. Dog er laserbehandling ikke en hurtig eller smertefri proces.

Ønsker du professionelle resultater til din fjernelse af tatovering, skal du derfor være indstillet på du skal lægge en god portion tid i projektet. Yderligere bør du vide, at behandlingens tid i store mængder afhænger af størrelsen på din tatovering. Tætheden af blækpartikler, samt dybden af blækken i din hud, har ligeledes stor betydning for hvor hurtigt du vil kunne se resultater. Laserbehandling er derfor ikke den hurtigste metode til fjernelse af tatovering, men det er den bedste. Ønsker du omgående fjernelse af tatovering, findes der dog kirurgiske indgreb.

Professionel fjernelse af tatovering gennem laserbehandling tager mellem 6-12 individuelle indgreb for at se det optimale resultat. Din krops interne evne til at hele og regenerere sig selv, vil have en enorm indflydelse på mængden af behandlinger det kræver at fjerne din tatovering. Ligeledes har din hudtype også en stor rolle her

Som fingerregel siger professionelle tatovører, at der bør gå seks uger mellem hver behandling. Denne tid giver din krop tid til at slappe af og komme sig. Yderligere vil din krop i denne periode udskille de ødelagte celler og pigmenter. Venter du ikke den anbefalede tid mellem din behandlinger, kan det føre til permanente skader og ændringer i huden og pigmenteringen i området.

Efterbehandling

At fjerne en tatovering er en kompliceret proces, og at gøre det ordentligt kræver både teknik, indsigt og det rette udstyr. Når du søger hjælp til din fjernelse af tatovering, bør du derfor altid søge assistance hos en tatovør der er certificeret i behandlingen.

Når du skal have udført en fjernelse af tatovering, gennemgår du sammen med din tatovør din tatovering, samt din hudtype. Baseret på disse elementer og information, vil et personligt forløb opsættes.

Efter behandlingen er der visse eftereffekter du vil opleve. Der er ingen grund til panik, da alle disse er forventelige. Grundet stressen din hud vil være udsat for, vil du opleve ømhed, hævelse, irritation og overfølsomhed. Disse bivirkninger vil aftage med tiden. Der er dog ting og situationer du bør undgå i perioden efter din behandling. Intens styrketræning og andre former for hård, fysisk aktivitet bør undgås i tre til fire dage efter. Ligeledes bør du undgå direkte sollys, vand med klor, spaophold og dampbade.

fjernselse af tatovering